Carolinas Yoga

För 25 år sedan klev jag in på Integral Yoga Institute på Manhattan i NY med min son i magen för en gravid-yoga klass. Sedan dess har yogan varit en trogen följeslagare genom mitt liv. Under årens lopp har jag studerat och utövat yoga från ett flertal olika discipliner såsom Ashtanga, Anusara, Iyengar, Kundalini, Yinyoga, Restorative och Nidra yoga. Med åren blev yogan en daglig rutin som jag hämtar inspiration, självkännedom, kunskap och läkning ur i kombination med studier i yoga som vetenskap och filosofi.

I mina klasser, workshops, grupper, retreats och i mina privata sessioner blandas mina kunskaper och erfarenheter, både som yogalärare och terapeut, för att skapa en trygg, dynamisk grund för transformerande upplevelser och för att inspirera till en ökad närvaro, eget uttryck och medvetenhet om sig själv.


Yoga i Gunnilse Gamla Småskola.       

Onsdagar 

15.30-17.00 

En lugnare yoga för dig som med varsamhet vill mjuka upp din kropp, hitta bättre balans, orka mer, få lindring för smärta och värk och bygga upp styrka.

Rörelserna är mjuka och enkla och integrerar Hayha Yoga, Yin Yoga, Restorative Yoga, andningsövningar, meditation, mindfulness och avslappning.

18.00-19.30

Välkommen på en mjuk, dynamisk och stärkande yoga-flow där vi väver in flera former av yoga, olika rörelsemönster, andningsövningar, meditation, mindfulness och avslappning. Flödet är baserat på "mindfull presence" som stödjer en medveten närvaro i kroppen och en integrering av kropp, själ och intellekt. Klassen passar både dig som vill lära dig mer om yoga och dig som är erfaren yogi och söker ny inspiration och utmaning.

För anmälan och frågor: Carolinasvedberg@aol.com

Yoga på Hagabadet i Haga:

Fredagar:

Kl 8-9 Hot Morning Yoga Aroma Pepparmynta


Yoga på Hagabadet Drottningtorget:

Fredagar: 

kl 11.45-12.45 Vinyasa

kl 13-14 Hot Yin Aroma Lavendel