Carolinas Yoga

För 25 år sedan klev jag in på Integral Yoga Institute på Manhattan i NY med min son i magen för en gravid-yoga klass. Sedan dess har yogan varit en trogen följeslagare genom mitt liv. Under årens lopp har jag studerat och utövat yoga från ett flertal olika discipliner såsom Ashtanga, Anusara, Iyengar, Kundalini, Yinyoga, Restorative och Nidra yoga. Med åren blev yogan en daglig rutin som jag hämtar inspiration, självkännedom, kunskap och läkning ur i kombination med studier i yoga som vetenskap och filosofi.

I mina klasser, workshops, grupper, retreats och i mina privata sessioner blandas mina kunskaper och erfarenheter, både som yogalärare och terapeut, för att skapa en trygg, dynamisk grund för transformerande upplevelser och för att inspirera till en ökad närvaro, eget uttryck och medvetenhet om sig själv.


Yoga i Gunnilse Gamla Småskola

Måndagar 18-19.30 med start 13 september - 13 december

Välkommen på en mjuk, dynamisk och stärkande yoga-flow där vi väver in flera former av yoga, olika rörelsemönster, andningsövningar, meditation, mindfulness och avslappning. Klassen passar både dig som vill lära dig mer om yoga och dig som är erfaren yogi och söker ny inspiration och utmaning.

För anmälan och frågor: Carolinasvedberg@aol.com


Yoga 

ONSDAGAR, UDDA VECKOR, KL. 18:00, PÅ OSCAR FREDRIKS FÖRSAMLINGSHEM.

Landa i stunden och låt kroppen vila medan sinnet och medvetanden verkar och är vaket.

Att kunna landa i stunden en liten stund, att känna sig trygg i den egna kroppen och släppa den omgivning som ibland är kaotisk är oerhört värdefullt. Med Djupavslappning syftar vi på det tillstånd du upplever precis innan du somnat, där kroppen vilar men sinnet och medvetandet verkar och är vaket. När vi slappnar av på djupet främjas kroppens eget självläkningsystem och hjälper oss till återhämtning.

Djupavslappningen är kombinerade med fysiska övningar som alla kan delta i samt lugnande andningsövningar innan avslappning för att släppa på rastlös energi. Du guidas in i avslappningen.

Gruppens leds av Carolina Svedberg. 

För anmälan och om du har några frågor, så hör gärna av dig till: 

Tove Tronsplass Pettersson: 031-731 92 67                                                                                                        e-mail: Tove.Tronsplass.Pettersson@svenskakyrkan.se 


Yoga Vinyasa Flow

ONSDAGAR KL 18-19.30 VASAPLATSEN 3.

I Vinyasa Flow integrerar jag flera discipliner av yoga till ett dynamiskt flöde av rörelser och positioner i synk med andningen. Flödet är baserat på "mindfull presence" som stödjer en medveten närvaro i kroppen och en integrering av kropp, själ och intellekt.

För anmälan eller frågor skicka mig ett meddelande på:

carolinasvedberg@aol.com eller telefon: 0730-204026

Yoga för kvinnor

To be announced....